STK Temsilcileri AK Parti Milletvekili Aydın Şengül'ü Ağırladı

Dost İlleri Derneği ile Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu öncülüğünde bir araya gelen birçok sivil toplum...

Dost İlleri Derneği ile Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu öncülüğünde bir araya gelen birçok sivil toplum örgütü, AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül'ü ağırladı.

'İzmir Vekillerini Dinliyor' konu başlığıyla Buca'da düzenlenen toplantıya, Dost İlleri Derneği Başkanı Mahmut Bahçıvan, Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu Başkanı Ekrem Selimler ile İzmir'de kurulu birçok sivil toplum örgütünün temsilcisi katıldı.

Geceye katılan temsilciler sırayla söz alarak AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül'e yaşadıkları sıkıntıları ve beklentilerini iletti. Her konuşmacıyı dikkatle dinleyen Şengül de, temsilcilerin talep, istek ve beklentilerini teker teker not aldı. Sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, kapatılmaları düşünülen dersaneler konusuna da değinerek, dersanelerin kapatılma düşüncesinden vazgeçilmesini, dersanelerin ülkenin geleceğini şekillendirecek başarılı öğrencilerin yetiştirilmesinde büyük rol oynadığını söyledi. Tüm bu istekleri not eden İzmir Milletvekili Aydın Şengül, kendisine iletilen öneri ve talepleri gerçekleştirmek için elinden gelen gayreti göstereceğini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: