Stk’lar Havaalanı İnşaatını Ziyaret Etti

Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki yapımı devam eden havaalanı inşaatını ziyaret eden Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri,...

Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki yapımı devam eden havaalanı inşaatını ziyaret eden Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

30 Kasım 2011 tarihinde ihalesi yapılan ve 29 Nisan 2011 tarihinde yapımına başlanan Yüksekova Havaalanı'nda havaların düzelmesiyle beraber yaklaşık iki ay önce yeniden başlayan çalışmalar devam ediyor.

Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Sarı, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Özcan ve beraberindeki sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile mahalle muhtarları, inşaat çalışmaları devam eden havaalanı alt yapı şantiyesini ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Burada havaalanı inşaat çalışmalarıyla firma yetkilisi Fikret Aksu'dan bilgi alan Başkan Sarı ve beraberindekiler daha sonra havaalanı pistini gezdi. Ziyaret sırasında konuşan Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Sarı, sivil toplum kuruluşları olarak başlatılan çözüm sürecine destek olmak amacıyla ellerinden geldiğini yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Bu anlamda, yapımı devam eden inşaat çalışmalarını ziyaret ederek, çalışmaların ne durumda olduğunu öğrenmek için geldik. Çözüm süreciyle birlikte halkımızın da beklentileri yükselmiş durumdadır. Burada emek harcayan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bölgemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: