Stoke City Chelsea maçı bu akşam ekrana geliyor

İngiltere Premier Ligi'nin 17. haftasında Stoke City Chelsea ile karşılaşıyor. Britannia Stadı'nda oynanacak karşılaşma bugün saat 22.00'de başlıyor. Maçın hakemliğini Neil Swarbrick yapıyor. Karşılaşma LİG TV 3 ekranlarından naklen yayınlanıyor. 

EV SAHİBİ STOKE CİTY

İngiltere Premier Ligi'nin 17. haftasında Stoke City Chelsea takımını kendi sahasında ağırlıyor. Ligde 13. sırada bulunan takımın 1. sırada olan Chelsea'yi mağlup etmesi zor görünüyor. Ligde iki takımın aralarında 20 puan bulunuyor. Takım ligde pek başarılı gözükmese de en son aldığı Arsenal galibiyeti moralleri yerine getirdi. Ekip her ne kadar Arsenal karşısnda büyük bir başarı elde etse de bu akşamki rakibi oldukça güçlü.

Takımda Steve Sidwell, Peter Odemwingie, Marc Muniesa ve Victor Moses sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Ancak en golcü isimlerin sakatlıklarının bulunmaması ekip için avantaj. Peter Crouch, Jonathan Walters ve Mame Biram Diouf ekibin önemli isimleri.

Reklam
Reklam

CHELSEA LİGDE LİDER

Premier Ligi'nde maç eksiği bulunmasına rağmen lider konumda olan Chelsea, bu üstünlüğünü korumak istiyor. Maç eksiğine rağmen şu an lider durumda olan Chelsea, City ile olan karşılaşmada üç puanlık farkı korumayı amaçlıyor. Ligde yenilmezlik ünvanını Newcatle City ile kaybeden ekip daha sonra Hull City'i mağlup ederek kendine geldi. Manchester City ile aynı puanda olan ancak maç eksiği bulunan takım liderlik koltuğunu sağlama almak için bu maçı elden bırakmayacak gibi görünüyor.

Jose Mourinho'nun öğrencileri Chelsea'nin, gol makinesi Diego Costa. Diego'nun ligde 12 golü bulunuyor. Onu 6 golle Eden Hazard, 3 golle Didier Drogba izliyor. Kurt Zouma ve Nathan Ake ise sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LER

Saat: 22.00

Yayın: Lig TV 3

Stat: Britannia

Hakem: Neil Swarbrick

Stoke City: Asmir Begovic, Erik Pieters, Geoff Cameron, Marc Wilson, Phil Bardsley, Ryan Shawcross, Steven N'Zonzi, Bojan Krkic, Jonathan Walters, Mame Biram Diouf, Peter Crouch

Reklam
Reklam

Teknik Direktör: Mark Hughes

Chelsea: Thibaut Courtois, Branislav Ivanovic, Filipe Luis, Gary Cahill, John Terry, Cesc Fabregas, Eden Hazard, Nemanja Matic, Oscar, Willian, Diego Costa

Teknik Direktör: Jose Mourinho