Strasburg'tan Özhaseki'ye Çalıştay Daveti

Kayseri ile Fransa'nın Strasburg şehri arasında imzalanan kardeş şehir anlaşması çerçecesinde Strasburg'da yapılacak çalıştaya Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki davet

Kayseri ile Fransa'nın Strasburg şehri arasında imzalanan kardeş şehir anlaşması çerçecesinde Strasburg'da yapılacak çalıştaya Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki davet edildi.

Mimarlar, öğretim görevlileri ve öğrencilerin katılımıyla Strasburg'ta gerçekleşen çalıştayın 25 Mart'ta açıklanacak sonuç bildirgesine Kayseri'den de katılım olacak.

Çalıştaya Özhaseki'yi temsilen Belediyesi Meclis Üyesi Oğuz Ortaköylüoğlu ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan katılacak.

Kardeş şehir ilişkileri kapsamında 15-24 Mart tarihleri arasında Kayseri'den 18 kişilik bir ekibin katılımıyla Strasbug'un tarihi mekanlarında gerçekleşen çalıştayın sonuç bildirgesi, 25 Mart'ta düzenlenecek bir resepsiyonla açıklanacak.

Reklam
Reklam

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ni temsilen resepsiyona katılacak olan Ortaköylüoğlu ve Durukan, Strasburglu yetkililerle kardeş şehir ilişkileri kapsamında gelecekte yapılacak çalışmaların takvimini de oluşturacak.

Muhabir: Mustafa Önal

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: