"Stratejik Yerel Yönetişim Projesi" Tanıtıldı

ŞANLIURFA (A.A) - Avrupa Birliği ve Türkiye'nin ortak finansmanıyla yürütülen "Stratejik Yerel Yönetişim Projesi", Şanlıurfa'da tanıtıldı.

ŞANLIURFA (A.A) - Avrupa Birliği ve Türkiye'nin ortak finansmanıyla yürütülen "Stratejik Yerel Yönetişim Projesi", Şanlıurfa'da tanıtıldı.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, yerel yönetim süreçlerine vatandaş katılımını artırmayı amaçlayan "Stratejik Yerel Yönetişim Projesi" uzmanları Anke Ruige ile Pavel Micka, Şanlıurfalı yöneticilerle deneyimlerini paylaştı.

Şanlıurfa Belediyesi Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe ve Kent Konseyi Başkanı Yusuf Dişli ile bazı muhtarların da aralarında bulunduğu yöneticilerin katılımıyla Dedeman Otel'de gerçekleştirilen tanıtım 2 gün sürdü.

Reklam
Reklam

Söz konusu proje kapsamında uzmanlar, katılımcılara yerel yönetim süreçlerine katılımının önemi, katılımı sağlamanın yolları, kent konseylerinin nasıl daha etkin hale getirilebileceği ve tüm bu süreçlerde kullanılması gereken yöntemler hakkında detaylı bilgi verdi.

Muhabir: Rauf Maltaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: