Streetball Finalistleriden Belediyeye Ziyaret

Batman Belediyesi’nin düzenlediği ve sokak basketbol turnuvasının büyükler kategorisinde dereceye giren TED Batman ekibi Belediye...

Batman Belediyesi’nin düzenlediği ve sokak basketbol turnuvasının büyükler kategorisinde dereceye giren TED Batman ekibi Belediye Başkan Yardımcısı Gülistan Akel’i ziyaret etti.
Batman Belediye Başkanlığının organize ettiği ve 1955 Batman Belediyespor, Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Türkiye Basketbol Federasyonu’nun desteklediği ve Atatürk parkında 4 gün süren sokak basketbol turnuvası büyük ilgi görmüştü.

Müsabakalarda büyükler kategorisinde dereceye giren TED Batman ekibi, Batman Belediye Başkan Yardımcısı ve 1955 Batman Belediye spor Kulüp Başkanı Gülistan Akel’i makamında ziyaret etti.
Örnek organizasyonda emeği geçenleri kutlayan TED Batman basketbol ekibinin kaptanı Şafi Zoysal, “Güzel bir etkinlik oldu. Organizasyon sıkıntısız geçti. Bu tür etkinliklerin devamını bekliyoruz. Bu sezon sporda yerel yönetimin büyük desteğini görüyoruz. Kentte ilk kez sokak basketinin düzenlenmesinde emeği geçen Batman Belediyesi başta olmak üzere diğer sporsever yöneticicilerimize teşekkür ederiz.” dedi.
Batman Belediyesi’nin amatör spor dallarında yürüttüğü çalışmalar ve bu alanda gençlere verdiği desteğin kendilerini sevindirdiğini de belirten Soysal, bundan sonrada bu tür etkinliklerin devam etmesini arzuladıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Batman Belediye Başkan Yardımcısı ve 1955 Batman Belediyespor Kulüp Başkanı Gülistan Akel ise TED Batman basketbol ekibinin ziyaretinin kendilerini mutluğu ettiğini belirterek, “Sizleri desteklediğimizi ve yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Sizlerin Türkiye şampiyonasında bizleri en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyoruz ve sizlere güveniyoruz. Bu tür çalışmalarımızı bundan böyle de sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: