Stres Yönetimi Ve Etkili İletişim Projesi Tamamlandı

Konya İl Halk Sağlığı Müdürlüğünce hazırlanan ve Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen "Stres Yönetimi ve Etkili İletişim Projesi" tamamlandı.

Konya İl Halk Sağlığı Müdürlüğünce hazırlanan ve Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen "Stres Yönetimi ve Etkili İletişim Projesi" tamamlandı. Proje kapsamında İl Halk Sağlığı Müdürlüğünde çalışan 35 yaşın altında 25 personele, iletişim konularında uzman kişiler tarafından stresle baş etme eğitimi verildi. İl Halk Sağlığı Müdürü Lütfi Saltuk Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada; stresin, hayatın ve çalışma şartlarının neticesinde oluştuğunu, stresle baş ederek, daha mutlu ve güler yüzlü olunabileceğini söyledi. Güler yüzlü ve stres kontrolünü yapmayı bilen çalışanların, iş arkadaşları ve halkla daha etkili iletişim içerisinde olacağını belirten Demir, "Böylece, iletişim kopuklukları ortadan kalkarak, çalışma verimliliğinin artması sağlanacak. Etkili iletişim ve dinleme, iletişimde beden dili, iletişim hataları, stres kaynakları ve stresle başa çıkma yolları gibi konularda 5 gün süren eğitimler, çalışanların motivasyonu ve kişisel gelişimine önemli katkıda bulundu" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: