STSO Başkanı Murzioğlu’ndan Genç Iş Adamlarına Tam Destek

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, makamında kabul ettiği Samsun Genç...

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, makamında kabul ettiği Samsun Genç İş Adamları Derneği (SAMGİAD) üyelerine yürüttükleri çalışmalara destek mesajı verdi. Murzioğlu, genç iş adamlarına “Sizleri kentimizin geleceği olarak görüyorum. Kent için çabalarınız beni mutlu ediyor. Yapacağınız her projede üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurulda göreve gelen SAMGİAD yönetimi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu makamında ziyaret etti. Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Haluk Akyüz, Mustafa Kemal Şahin, Sayman Üye Yiğit Tören, Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Beytekin ve Orhan Bülbüloğlu’nun da bulunduğu ziyarette SAMGİAD’ın Başkanı Levent Özden, bu zamana kadar desteklerini kendilerinden esirgemeyen Başkan Salih Murzioğlu’na teşekkür etti.

Reklam
Reklam

“SAMSUN İÇİN SAVAŞAN GÖNÜLLÜ ASKERLERİZ”

Samsun Genç İş Adamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Levent Özden, dört yıl önce kurulan derneklerinin 80’e yakın üyesi olduğunu belirtti. “Üyelerimizin istihdam sayısı yaklaşık 2 bin 500." diyen Özden, sözlerine şöyle devam etti: "Bizler siyasetten uzak, kentin dertleriyle dertlenen, meseleleriyle uğraşan, sorunlarına çözüm üretmeye çalışan, proje ortaya koyan Samsun için savaşan gönüllü askerleriz. Bizlere her zaman sahip çıkıyorsunuz. Sizlerle beraber olmak bizim için büyük avantaj. Çünkü her beraberlikte sizlerin tecrübelerinden yararlanıyoruz. Her platformda derneğimizi onurlandırmanız bizlere güç veriyor. Sizlerin samimiyetini her zaman hissediyoruz. Sizi bir başkandan çok bir ağabey olarak görüyoruz. Sizin sözleriniz bizim için çok önemli. Yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyor ve takdirle karşılıyoruz. Yaptığınız projeler ileride daha iyi anılacaktır. Bundan eminiz. Her zaman, her platformda sizlerin yanınızda olduğumuzu da bilmenizi istiyoruz.”

Reklam
Reklam

“KENTİMİZİN GELECEĞİ OLARAK GÖRÜYORUM”

Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, genç iş adamlarına yürüttükleri çalışmalarda destek mesajı verdi. Genç iş adamlarının bir araya gelerek kurduğu SAMGİAD’ı çok önemsediğinin altını çizen Murzioğlu, “Samsun’da birçok sivil toplum örgütü mevcut. Hepsinin de mutlaka şehrimize bir katkısı mevcut. Ama ben sizin gibi genç iş adamlarının bir araya gelerek kurduğu örgütünüze büyük önem veriyorum. Sizlerin büyük bir heyecanla şehrimiz için bir şeyler yapmaya çalışmanızı görmek bize gerçekten büyük mutluluk veriyor. Sizleri, kentimizin geleceği olarak görüyoruz. Yeni oluşan yönetimdeki arkadaşlara başarılar dilerim. Koltuklar gelip geçicidir. Birilerine nasip olur, görevini yapar ve gider. Önemli olan o koltuktayken güzel projeler üreterek arkada güzel eserler bırakabilmek. Buralar bize kalıcı değil. Benim temennim gençler yetişsin ve buralara gelsinler ki, gözümüz arkada kalmasın. Hepiniz işlerinizde başarılı genç iş adamlarısınız. Benim sizden ricam mutlaka odamızın organlarında yer almak için çaba harcamanız. Yapacağınız her projede de üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Yeter ki, kentimiz için hep birlikte güzel şeyler üretelim.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından SAMGİAD Başkanı Levent Özden, kendilerine verdikleri katkılardan dolayı Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’na plaket verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: