Stso Önüne Yeni Kavşak Yapılıyor

Kavşak ve yol düzenlemeleri çalışmalarına devam eden Sivas Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) önünde...

Kavşak ve yol düzenlemeleri çalışmalarına devam eden Sivas Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) önünde kavşak yapımına başladı.

STSO önündeki kavşağın hem şehir trafiğini rahatlatma açısından önemli bir görev üstleneceği hem de giderek artan trafikte bunalan sürücülere rahat bir nefes aldıracağı belirtildi. İki hafta içerisinde hizmete girmesi planlanan kavşak sayesinde Mumbaba caddesinden çıkan araçların üniversite yoluna girebilmeleri için 4 İşletme kavşağına kadar gitmelerine gerek kalmayacağı, aynı şekilde 4 İşletme kavşağından gelen bir aracın da Kültür Merkezi ve Mumbaba caddesine girebilmek için üniversite yoluna girmeden TSO kavşağını kullanacağı bildirildi. Kavşak çalışmalarını yerinde takip eden Sivas Belediyesi Başkan Yardımcısı Cafer Çongar, kavşak giriş çıkışlarını rahatlatmak adına maliye arazisinden de bir miktar alındığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Çongar “Kavşağa sinyalizasyon ünitesi de kurarak daha sistemli bir hale getireceğiz. TSO kavşağı şehir trafiğini rahatlatma adına attığımız bir adımdır. Çalışmalara yoğun bir şekilde devam ediyoruz ve 10 ile 15 gün içerisinde yeni kavşağı hizmete açmayı planlıyoruz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: