STSO Seçimleri

Simav Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) seçimlerinde, Şeref Kazcıoğlu, üçüncü kez başkan oldu.

Simav Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) seçimlerinde, Şeref Kazcıoğlu, üçüncü kez başkan oldu.

Kazcıoğlu, AA muhabirine, 3'üncü kez başkan seçilmesini, geçen iki dönemde doğru işlere imza atmasından kaynaklandığını söyledi.

Odalarına 9 meslek grubunun yer aldığını ve 19 bayan üyelerinin olduğunu belirten, Kazcıoğlu, şunları kaydetti:

"Hepimiz bir aileyiz. Şimdi aldığımız sorumluluğun farkındayız. Çünkü bizler, Simav'ın bugününü geleceğe taşıyacak, halkımızın, iş adamlarımızın, esnafımızın ve gençlerimizin geleceğine yönelik her türlü oluşumda en önde olacağız. Simav'ın meselelerine daha fazla dikkat çekip, esnaf odası ya da bir sivil toplum kuruluşu olarak susan, izleyen değil, Simav halkı adına yumruğunu masaya vuran taraf olacağız. Bunları gerçekleştirirken de hiçbir zaman siyasi düşünmeyip, siyasi ikbal peşinde olmadan tarafsızlık ilkeleri çerçevesinde her zamanki gibi halkımızın yanında yer almayı sürdüreceğiz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Zekeriya Türkel / Hadi Şengül

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: