Stso Üyeleri Fuarlara Katıldı

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (STSO), üyelerini İstanbul Fuar Merkezi / Cnrexpo’da gerçekleştirilen Türkiye...

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (STSO), üyelerini İstanbul Fuar Merkezi / Cnrexpo’da gerçekleştirilen Türkiye ve Ortadoğu bölgesinin halı ve yer döşemeleri alanındaki önemli fuarı olan Domotex Middle East Türkiye ve Ortadoğu Zemin Fuarı ile Türkiye'nin en büyük Avrupa'nın ise 3. büyük ayakkabı moda fuarı olan Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı'na götürdü.

"Yerin tüm dokularını hissedin" sloganı ile gerçekleştirilen Domotex Middle East İstanbul Fuarı'nı gezen STSO üyeleri, el yapımı halı ve kilimler, makine halıları, kilimler, paspaslar, dokuma zemin kaplamaları, esnek yer döşemeleri, elyaf, iplik ve dokuma kumaşlar, döşeme, temizleme ve uygulama teknolojileri, doğal taş, mermer ve seramik yer karoları, yapay çim ve spor zeminler, laminat, ahşap ve parkeleri inceleyerek iş bağlantıları kurma imkanı bulurken, DOMOTEX Middle East kapsamında düzenlenen Halı Tasarım Yarışması'nda dereceye giren halıları da incelediler.

Reklam
Reklam

Domotex Middle East Türkiye ve Ortadoğu Zemin Fuarı'nı gezen iş adamları, daha sonra AYMOD Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı'na da katılma fırsatı bularak, 2013 İlkbahar Ayakkabı modasını şimdiden inceleme fırsatı buldular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: