STSO'da Kadın ve Genç Girişimciler kurullarına üyelik başvuruları başladı

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Kadın ve Genç Girişimciler kurullarına üyelik başvuruları başladı.STSO Başkan...

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Kadın ve Genç Girişimciler kurullarına üyelik başvuruları başladı.
STSO Başkan Vekili Nedim Kuzu, üyelik başvuru şartlarına sahip olan herkesi 20 Ekim tarihine kadar müracaat etmeye davet etti.
Her iki kurula TOBB tarafından Siirt’e 23'er üye kontenjan tanındığını belirten Kuzu, “Yeni düzenlemeye göre oluşturulacak olan kurula üye olacak girişimciler 'ticaret siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir ve tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası' olması 18 yaşından gün almış ve 40 yaşını aşmamış olmaması gerekmektedir. Ayrıca ilimizde bulunan üniversiteye bağlı fakülte, yüksekokul veya enstitüde, girişimcilik konusunda çalışma yürüten üniversite öğrencileri, öğretim elemanları yada toplum nezdinde saygınlık uyandıran diğer gerçek kişiler de kurul üyesi olmak üzere başvuruda bulanabilirler. Konu hakkında detaylı bilgi almak ve formları indirmek için www.kadingirisimciler.org.tr ve www.gencgirisimciler.org.tr adreslerinden yararlanılabilir.” dedi.
Kuzu, üye başvurusunda bulunmak isteyenlerin, 20 Ekim tarihine kadar STSO Genel Sekreterliği'ne başvurmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz