STSO'dan Samsun Vergi Dairesi'ne Ziyaret

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol'u ziyaret etti.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol'u ziyaret etti. Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, Samsun’da toplumun her kesimiyle bütünlük içinde olduklarını söyledi. Erol, "Sizler ticaretin, sanayinin, üretimin, pazarlamanın içinde olan insanlarsınız. Samsun TSO her kesimi temsil eden önemli bir kurum. Karşılıklı anlayışın, birlikteliğin sonucunda da Samsun’da hem tahsilatımız hem tahakkukumuz ülke sıralamasındaki yerimiz sürekli yukarıya doğru tırmanıyor" diye konuştu. STSO Başkanı Murzioğlu ise, Samsun’un 2013 yılı ihracatının, 2012 yılına göre iyi geçtiğini hatırlattı. İhracatta 30 milyon dolar gibi bir artış olduğuna işaret eden Murzioğlu, "Toplumsal bir görev olan vergi ödeme konusunda da herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiği inancındayım. Bizler bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman sizlerin yanındayız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: