Stso’dan Yeni Yıla Ve Bütçeye Pastalı Kutlama

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (STSO), 2012 yılının son meclis toplantısını yaptı. 2013 yılı bütçesinin...

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (STSO), 2012 yılının son meclis toplantısını yaptı. 2013 yılı bütçesinin 1 milyon 300 bin lira olarak öngörüldüğü toplantıda, yeni yıl ve bütçe pastası da kesildi.

Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Özbaş, “1925 yılında büyüklerimiz tarafından kurulan odamızın Salihli'ye ekonomik, sosyal, kültürel, eğitim alanlarında birçok hizmetleri olmuştur. Salihli'ye hizmet yapmış olan Salihli Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde görev yapan tüm Başkan Yönetici ve Meclis Üyesi büyüklerimize Salihli’ye kattıkları değerden dolayı teşekkür eder, hayatta olmayanlara Allah'tan rahmet, hayatta olanlara Allah'tan sağlık dilerim” dedi.

Reklam
Reklam

“Salihli Ticaret ve Sanayi Odası olarak çalışmalara hız kesmeden devam ediyoruz” diyen Özbaş, 2012 yılı çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi: “TSO olarak Salihli ekonomisini yükseltmek için uğraşıyoruz Salihli ekonomisinin yükselmesi için Tarım, Gıda Sanayi, Turizm, Sera, Sağlık ve Eğitim alanlarına yatırım yapmamız gerekiyor bu sektörler Salihli'nin lokomotifidir. Salihli'nin değerinin artabilmesi için Salihli’de bulunan tüm dinamikleri harekete geçirmeliyiz, oda bünyesinde Kadınlar Birliği, Öğrenci Meclisi, Proje Grubu, Kadın Girişimciler, Genç Girişimciler ve A Takımı birlikleri kurduk.”

2012 bütçesi hakkında da bilgi veren Özbaş; Salihli Ticaret Odası'nın gelirlerini yüzde 120 arttırdıklarını, 2012 yılında eğitime STO olarak 700 bin TL yardım yaptıklarını bildirdi. Özbaş, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2013 yılı bütçesinin ise 1 milyon 300 bin TL olduğunu söyledi. Toplantı sonunda yeni yıl ve yeni bütçe pastası da kesildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz