Su Altında Evlendiler

Akvaryumcu Aysel Kerimoğlu ve dalgıç Birhan Erdem, İstanbul Akvrayum’da düzenlenen törenle su altına evlendi. Renkli...

Akvaryumcu Aysel Kerimoğlu ve dalgıç Birhan Erdem, İstanbul Akvrayum’da düzenlenen törenle su altına evlendi. Renkli görüntülere sahne olan temsili nikah töreni gerçeğini aratmazken, evlilik cüzdanını alan gelin damadın paletine bastı.

Akvaryumculukla uğraşan Aysel Kerimoğlu ve dalgıç Birhan Erdem, ilginç bir yöntemle evliliğe ilk adımı attı. İstanbul Avkaryum’da su altında organize edilen temsili nikah töreniyle evlenen çift, renkli görüntüler oluşturdu.

Akvaryumun derinliklerinde düzenlenen nikah töreni için her şey düşünüldü. Su altındaki nikah masasına önce şahitler, sonra da gelin ve damat geldi. Nikah memurunun sorularını kartona yazılı kartlarla cevaplayan Aysel ve Birhan, evliliğe ilk adımı atı. Gerçeğini aratmayan temsili nikah töreninde, evlilik cüzdanını alan gelin damadın paletine bastı. Nikahı izleyen davetlilerin keyifli dakikalar yaşadığı tören, halay çekilmesiyle son buldu.

Reklam
Reklam

Çiftin aileleri, “Çocuklar çok iyi bir organizasyon düzenlemişler. Bizi de bu mutlu günlerinde çağırdılar. Gerçekten çok çok memnun olduk. Herkese nasip olur inşallah. Çok güzel oldu, çok duygulandık herkese mutluluklar diliyorum. Önceden haberimiz vardı ama bu kadar etkileyici bir gösteri olacağını tahmin etmemiştik” dedi.

Aysel Kerimoğlu ve Birhan Erdem ise, unutulmaz bir gün yaşadıklarını belirterek, “İyi bir şeyler düşünmeye çalıştık. Mutlaka eksiklerimiz olmuştur. Ama suyun altında bu kadar oldu. Çok heyecanlıydı. Zor değil yapmak isteyenleri davet edebiliriz. Asıl nikahımız Ankara’da olacak. Burada mizansen olarak yaptık. Burada ki yakınlarımıza güzel bir anı olsun diye yaptığımız güzel bir organizasyondu” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: