Su Borusunun Içinde Otomobil Teşhiri

 Konya Mavi Tünel İçme Suyu İsale Hattı'nda kullanılacak 2 metre 23 santimetre çapındaki, içine otomobil yerleştirilen boru, kent merkezinde bir parkta teşhir edilmeye başlandı. 

Konya Mavi Tünel İçme Suyu İsale Hattı'nda kullanılacak 2 metre 23 santimetre çapındaki, içine otomobil yerleştirilen boru, kent merkezinde bir parkta teşhir edilmeye başlandı. Kültürpark'ta; 12 metre boyunda, 2 metre 23 santimetre çapında olan ve içinde otomobil bulunan dev boru, halkın ilgisini çekiyor. Bazı vatandaşlar, bu dev boru ile hatıra fotoğrafı çektiriyor. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, o an orada bulunanları, borunun çevresinden uzaklaştırdı. Plakasız otomobil üzerinde inceleme yapan ekipler, dev boru ve otomobilin alana yetkililer tarafından teşhir için bırakıldığını öğrenince olay yerinden ayrıldı. Konya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, içinden Konya'ya su akıtılacak boruyu vatandaşa tanıtmak amacıyla bu uygulamayı yaptıklarını söyledi. Yetkililer, "Teşhir amaçlı oraya yerleştirildi. Büyüklüğüne dikkati çekmek için de borunun içine otomobil konuldu" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: