Su Depolarına Güvenlik Çemberi

Bartın Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri tarafından su depolarının ve terfi merkezilerinin çevresini kapatarak...

Bartın Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri tarafından su depolarının ve terfi merkezilerinin çevresini kapatarak güvenlik ve sağlık önlemlerini arttırdığı belirtildi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, mahallelerin ve İnkumu tatil beldesinin su ihtiyacını karşılayan tüm su depolarının ve terfi merkezilerinin çevresini beton direkler ve tel örgülerle kapatarak depolarda alınan tedbirleri arttırdıklarını söyledi.

Başkan Akın, “Belediye olarak Ulupınar’dan arıtma tesislerimize, oradan terfi merkezilerimize, bu merkezlerden de depolarımız üzerinden kent genelindeki tüm abonelere sevk ettiğimiz şebeke suyumuzu her gün 24 saat kesintisiz şekilde halkımızın kullanımına sunuyoruz. Bu sürekliliğin sorunsuz şekilde sağlanması amacıyla arıtma tesislerimiz ve depolarımızın sağlıklı çalışması ve güvenliği için, çevrelerini yüksek beton direkler ve tel örgülerle kapatıp mevcut güvenlik önlemlerimizi arttırıyoruz. Şu aşamada 200 beton direk, 400 metre tel örgü kullanarak Aladağ Kanlı Türbe Mevkiindeki 300 metreküplük, Ağdacı Mahallesi’ndeki 150 metreküplük depomuzun, İnkumu’na su sağlayan Karasu Terfi Merkezimizin ve 500 metreküplük İnkumu su depomuzun çevrelerini kapatma çalışmalarımız bitme aşamasına geldi. Çalışmalarımız buralardaki işler biter bitmez diğer depolarımızda ve terfi merkezlerimizde de aynı şekilde sürecek” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: