SÜ Rektörü Bircan, Öğrenci Temsilcileriyle Buluştu

SİNOP (AA) - Sinop Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, tüm fakülte ve yüksekokulların öğrenci temsilcileriyle bir araya geldi.

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, tüm fakülte ve yüksekokulların öğrenci temsilcileriyle bir araya geldi. Ahmet Muhip Dıranas Uygulamalı Oteli'nde düzenlenen yemekte, öğrenciler, Bircan'a okulda ve okul dışında yaşadıkları sorunların yanı sıra üniversite idaresinden beklentilerini aktardı. Bircan da daha önceki yılların muhasebesini yapmak ve gelecek eğitim öğretim dönemlerine gerektiği gibi hazırlanabilmek amacıyla bir araya geldiklerini söyledi. Öğrencilerin sorunlarının başında ulaşım ve ücretlerin yüksekliğinin geldiğini belirten Bircan, "Üniversitemiz yönetiminin ring servisi aracılığıyla yerleşkeler arası ulaşım sorununu çözmesine rağmen bir türlü beklenilen hali alamayan şehir içi ulaşımı konusu tekrar gündeme geldi. Dolmuş seferlerinin yetersizliğinden ve fiyatların yüksekliğinden şikayet eden öğrencilerimiz barınma konusunda da sorunlar yaşadıklarını ifade ettiler" dedi. Bazı konuların çözülebilmesi için zamana ihtiyaç olduğunu ifade eden Bircan, Sinop'un imkanları kısıtlı bir şehir olmasına rağmen birçok avantaja sahip olduğuna da dikkati çekti. Toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmet Berber, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hümmet Duran ile Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ömer da Elkıran katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: