Sü Rektörü Prof. Dr Murat Erman Göçüğün Meydana Geldiği İnşaatta İncelemelerde Bulundu

Siirt Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, 1 işçinin yaralanmasına neden olan göçüğün meydana...

Siirt Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, 1 işçinin yaralanmasına neden olan göçüğün meydana geldiği Fen Edebiyat Fakültesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Siirt Üniversitesi'nden yapılan açıklamada göçükle ilgili olarak teknik bir araştırmanın başlatıldığı belirtildi. Açıklamada, "Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi inşaatının A Blok 3. kısım galeri boşluğu tabliyesi betonu döküm aşamasında geniş açıklık ve yükseklikten kaynaklanan taşıyıcı çelik kalıp iskele sisteminde oluşan kaymadan dolayı yeni dökülen tabliyenin bir bölümünde göçme meydana gelmiştir. Göçük esnasında inşaatta bulunan bir işçi tabliyeden atlamış ve bunun sonucunda hafif derecede yaralanmıştır. Söz konusu olayla ilgili olarak Rektör Prof. Dr. Murat Erman, yerinde incelemede bulunmuş ve konunun teknik olarak araştırılması için ilgili birimlere gerekli talimatı vermiştir" denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: