Su Sayaçlarına BUSKİ Güvencesi

BUSKİ Genel Müdürlüğü'nün, abone sayaçlarının bakımını bilgisayarlı test laboratuvarında yaptığı bildirildi.

BUSKİ Genel Müdürlüğü'nün, abone sayaçlarının bakımını bilgisayarlı test laboratuvarında yaptığı bildirildi.

BUSKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, çalışmaların bilgisayarlı test laboratuvarında, abonelerin taleplerine bağlı olarak sayaç bakımı ve kontrolü yapıldığı belirtildi.

BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, abonelerden sayaçlarla ilgili kendilerine iletilen arıza, okunamama, hızlı ve yavaş dönme gibi kontrol taleplerini laboratuvarda analiz ettiklerini ifade etti.

BUSKİ'nin geniş bir abone ağına sahip olduğunu kaydeden Çetinavcı, "Büyükşehir sınırlarının gelişmesine bağlı olarak, abone sayımız da sürekli artıyor. Bugün için 780 bine yaklaşan abonemize, hizmetin en iyisini sunabilmenin gayretiyle çalışıyoruz. Bu doğrultuda yetişmiş insan gücünün yanı sıra teknolojik yenilikleri de seferber ettik" dedi.

Reklam
Reklam

Kaliteli hizmet ve güven ilkesiyle çalıştıklarına işaret eden Çetinavcı, "Kurumumuzun kapılarını, abonelerimize, ardına kadar açmış durumdayız. Bilgisayarlı test laboratuvarı, abonemize güven veren şeffaf hizmet anlayışımızın örneklerinden biridir" değerlendirmesinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz