Su Topu Il Birinciliği Ve Aday Hakem Kursu Düzenlenecek

Su Topu Kayseri İl Temsilcisi Hasan Acar, 23-24 Mayıs 2013 tarihlerinde Su Topu il birinciliğinin...

Su Topu Kayseri İl Temsilcisi Hasan Acar, 23-24 Mayıs 2013 tarihlerinde Su Topu il birinciliğinin yapılacağını açıkladı.
9 kulübün farklı kategorilerde 30 takımla yarışacağı Su Topu İl Birinciliği’nde yaklaşık 150 sporcunun mücadele vereceğini ifade eden İl Temsilcisi Hasan Acar, “Su Topu Kayseri birinciliği bu yıl 23 Mayıs ve 24 Mayıs tarihlerinde gençler, ümitler, yıldızlar, küçükler ve minikler kategorilerinde düzenlenecek. Olimpik yüzme havuzunda, tek devreli lig usulüne göre oynanacak müsabakalarda yaklaşık 150 sporcumuz yarışacaklar. Bunun yanı sıra 20-21-22 Mayıs 2013 tarihlerinde de yaklaşık 60 başvurunun yapıldığı Su Topu Aday Hakemlik kursunu düzenleyeceğiz. Bu kursu başarı ile tamamlayan arkadaşlarımız da Su Topu Aday Hakemliğini kazanacaklar.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: