Suada Marin Aquapark Genel Müdürü Suat Kilit: Aquapark Herkese Açık

Sakarya'da Yenikent Yolu Sabahattin Zaim Bulvarı üzerinde açılışı geçen hafta gerçekleşen Suada Marin Aquapark Genel...

Sakarya'da Yenikent Yolu Sabahattin Zaim Bulvarı üzerinde açılışı geçen hafta gerçekleşen Suada Marin Aquapark Genel Müdürü Suat Kilit, basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını parkın herkese açık olduğunu söyledi.

Suat Kilit, Suada Marin Aquapark’ın tüm bölge halkına hizmet vermek için 15 bin metrekare alanda kurulduğunu, uluslararası normlara uyularak son sistem kaydırak düzeni ve arıtma teknolojisi kullanıldığını söyledi.

700 metrekare büyük havuzu ve 150 metrekare çocuk havuzunun en son teknolojik sistemle arıtıldığını belirten Kilit şu bilgileri verdi: “Tesisimiz, içerisindeki yeşil alanlarıyla, güneşlenme alanlarıyla, kafeteryası ve yakında hizmete girecek olan fitness salonu ile misafirlerimizin rahatı ve konforu düşünülerek planlanmıştır. Ayrıca tesisimiz içerisinde bulunan ve tüm havuz ihtiyaçlarını karşılayabilecek nitelikte geniş ürün yelpazesi sunan mağazamız da büyük ilgi görmektedir. Tesisimizin kadın günlerinde misafirlerimizin rahat etmesine yönelik tüm düzenlemeler yapılmış olup; misafirlerimizin beğenisini kazanmakla birlikte çok ilgi görmektedir. Havuz derinliği çocuk havuzunda 50 santimetre olup, büyük havuzunda 120 santimetreden 160 santimetreye kadar çıkmaktadır. Ayrıca, tam tedbir sağlamak açısından profesyonel yüzücü ve cankurtaranlar istihdam edilmiştir. Tesisimizde 45 deneyimli personel görev yapmaktadır.” dedi.

Reklam
Reklam

Cuma günleri sadece bayanlara, perşembe günleri de halk günü olarak hizmet vereceklerini ifade eden Kilit, pazartesi, salı, çarşamba, cumartesi ve pazar günleri ise herkese açık karışık olarak hizmet vereceklerini dile getirdi. Tesislerinden 0–6 yaş grubunun ücretsiz yararlanacağını dile getiren Kilit, ücretleri ise 07–12 yaş grubuna 15 TL, 13 ve üstü yaş grubuna 25 TL, üniversite öğrencisine 20 TL ve halk günlerinde ise 15 TL olarak belirlediklerini dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz