Sualtı Müzesi İzmir'e Ilham Verdi

İbrahim LALELİ/ANTALYA, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı "PROJEYİ TÜRKİYE'YE YAYACAĞIZ" Sualtı müzesinin benzerinin İzmir'de yapılacak olmasından mutlu olduğunu belirten Kendiroğlu, "Antalya ve bölge

İbrahim LALELİ/ANTALYA, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı "PROJEYİ TÜRKİYE'YE YAYACAĞIZ"
Sualtı müzesinin benzerinin İzmir'de yapılacak olmasından mutlu olduğunu belirten Kendiroğlu, "Antalya ve bölge için çok önemli bir projeye imza attığımızı biliyorduk. Hatta aynı projeyi Kemer bölgesine de yapmayı planlıyoruz. İzmir Deniz Ticaret Odası yönetimi de kendi bölgelerine sualtı müzesi yapacak. Türkiye denizleri için önemli projelere imza atacağız" dedi.
ÇEŞME, FOÇA VEYA SEFERİHİSAR'A
Antalya Deniz Ticaret Odası tarafından kendilerine gönderilen proje dosyasını incelediklerini belirten Yusuf Öztürk ise, şöyle konuştu:
"İzmir DTO olarak projeyi bölgemizde hayata geçirmeyi planlıyoruz. Çeşme, Foça, Seferihisar müzenin yapılacağı yerler arasında. Sualtı müzesini turizmin yoğun olduğu ve artacağını düşündüğümüz bölgelerde alternatif deniz sporları yaratma amacıyla hayata geçirmeyi planlıyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: