Şuay ALPAY ; Hocalı melekler şehridir

AK Parti Elazığ Milletvekili Av. Şuay ALPAY 21 yıl önce Dağlık Karabağ'daki Hocalı'da işlenen katliam ile ilgili TBMM ' de konuştu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Av. Şuay ALPAY 21 yıl önce Dağlık Karabağ'daki Hocalı'da işlenen katliam ile ilgili TBMM ' de konuştu. ALPAY TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada şu ifadelerde bulundu.

"1992 yılının 25 Şubat’ı 26 Şubat’a bağlayan gece vahşetin, acının, kederin, yalnızlığın, korkunun ve insanlık dışı her türlü zulmün gecesiydi. Ermeniler, Rus ordusunun da yardımıyla Hocalı 'ya zalimce, hayâsızca, insanlıktan nasipsiz olarak çöktüler ve ne yazık ki 613 masum insanlık dışı muamelelerle katledildi ve şehit edildi. Şairin dediği gibi “ Hocalı melekler şehridir” çünkü orada büyümeye vakit bulamamış bebek hunharca katledilmiştir. “diyen Şuay ALPAY sözlerine şöyle devam etti;

Reklam
Reklam

“Ben öncelikle Şehitlere rabbimden rahmet diliyorum. Hocalı’nın ve Karabağ'ın işgalden Kurtulmasını rabbimden niyaz ediyorum. Azerbaycan Cumhuriyeti'nin kurucularından destansı Gence Müdafaası’nın komutanlarından Milli Kahraman dedem Mehmet Kasım Bey'in silah arkadaşlarının ve bütün şehitlerin önünde şükranla ve hürmetle eğiliyorum."Dedi.

Ajans23/Özge İNCE

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: