Şuay ALPAY (SETA) Paneline Katıldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay ALPAY (SETA) tarafından düzenlenen panele katıldı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Av. Şuay ALPAY, Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) tarafından düzenlenen "Yeni Bölge, Yeni İlişkiler: Türkiye ve Libya" başlıklı panele katıldı.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Libya Genel Ulusal Kongre Başkanı ve Devlet Başkanı Muhammed Yusuf El-Megarif ile birlikte; Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) tarafından düzenlenen "Yeni Bölge, Yeni İlişkiler: Türkiye ve Libya" başlıklı panelde bir araya geldi. Panelde konuşma yapan Bakan Ahmet Davutoğlu, "Libyada kamu düzeninin ve ekonominin yeniden tesisi için her türlü desteği seferber etmeye hazırız. Önümüzdeki dönem Türkiye'nin Libya ile beraber uluslararası arenada çığır açan bir dönem olacak." dedi.

Reklam
Reklam

Libya lideri ise “ Türkiye'de son 10 yıldaki devrimlerin bölge ülkelerindeki devrimler için örnek olduğunu ” söyledi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: