Şubat Ayı Teşvik Bülteni Yayımlandı

Ekonomi Bakanlığı 2013 Ocak-Şubat dönemi Teşvik Bültenini yayımladı. Verilere göre Erzurum’da bu yılın şubat ayında...

Ekonomi Bakanlığı 2013 Ocak-Şubat dönemi Teşvik Bültenini yayımladı. Verilere göre Erzurum’da bu yılın şubat ayında genel bazlı bir yatırım teşvik kapsamına girdi. Genel ölçekli teşvikli yatırım için 8 milyon TL harcama yapıldığı bildirildi.

ERZURUM VERİLERİ

2001-2013 yılları şubat ayları döneminde Erzurum’da 14 genel, 5 de bölgesel bazlı olmak üzere 19 yatırımın teşvik belgesi aldığı açıklandı. Erzurum’da şubat ayları ölçeğinde gerçekleştirilen yatırımlar için 97 milyon TL tutarında harcama kaydedildi. Bu yatırımlar kapsamında 593 kişilik istihdam hacmi oluşturuldu.

Reklam
Reklam

12 yıllık süreçte şubat ayları bazında KUDAKA bölgesinde ise 10 bölgesel, 21 genel ölçekli olmak üzere 31 yatırım gerçekleştirildi. 250 milyon TL harcamanın kaydedildiği teşvikli yatırımlarda 729 kişiye iş imkanı sağlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: