Suç Örgütüne Şanlıurfa Merkezli Operasyon: 45 Gözaltı

Şanlıurfa merkezli 5 ilde suç örgütüne yönelik 50 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda, 45 kişi...

Şanlıurfa merkezli 5 ilde suç örgütüne yönelik 50 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda, 45 kişi gözaltına alındı. Şafak vakti gerçekleşen operasyona özel harekât polisi de destek verdi. Şüphelilerin Pazartesi günü hâkim karşısına çıkarılması bekleniyor.

Şanlıurfa polisinin 5 ilde eş zamanlı düzenlediği operasyonda, 45 kişi gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube polislerinin başlattığı ve 200 polis ve jandarmanın katılımıyla Şanlıurfa, Gaziantep, Hatay, Ankara ve İstanbul´da düzenlenen operasyon şafak vakti başlatıldı. Gözaltına alınan çete üyelerinin 40´ı Şanlıurfa´da gözaltına alındı. Nitelikli dolandırıcılık, tefecilik, Silahlı suç örgütü kurmak, yağmalama, adam yaralama, hürriyetten yoksun bırakma, tehdit suçlarından Şanlıurfa´da gözaltına alınanlar sabahın erken saatlerinde Şanlıurfa Eğitim ve araştırma Hastanesi´nde sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler daha sonra sorgulanmak üzere KOM şube müdürlüğüne götürüldü. Sorgunun pazartesi günü sonuçlanması bekleniyor. Evlerdeki aramada 5 tabanca, tapu, senet ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: