Suça Yatkın Çocuklar Sinemaya Götürüldü

Hatay Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Çocuk ve Gençleri Koruma ve Sosyal Destek...

Hatay Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Çocuk ve Gençleri Koruma ve Sosyal Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında yürüttüğü ‘Binlerce Gülen Yüz Projesi’ etkinlikleri çerçevesinde, suça yakın olan çocukları sinemaya götürdü.

Çocuk ve gençleri suç ve suçlulardan uzak tutmak, gençleri şehir yaşamına dahil etmek, birlikte yaşama ve birlikte hareket etme kültürünü geliştirmek ve gençlerin sosyalleşmelerine katkı sunmak amacı ile değişik dallarda çalgı aleti, tiyatro ve folklor kursları açtı. Bu kurslara katılan Antakya’nın değişik mahallelerinden 50 gence Antakya Konak sinemasına götürülerek “Dünyalar Savaşı Z” filmi izlettirildi.

Reklam
Reklam

Sinema gösterisinden ardından gençlere öğle yemeği ikram edildi. Öğrenciler etkinliği düzenleyen polis ağabeylerine teşekkür ederek, bu tarz etkinliklerin devam etmesi temennilerinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: