Süçev'den Başkan Kalaycı'ya Ziyaret

Konya’da faaliyet gösteren Sürdürülebilir Çevre Derneği'nin (SÜÇEV) yönetimi Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı'yı ziyaret etti.Derneğin...

Konya’da faaliyet gösteren Sürdürülebilir Çevre Derneği'nin (SÜÇEV) yönetimi Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı'yı ziyaret etti.

Derneğin kuruluş amacı hakkında bilgi veren dernek başkanı Ahmet Ziya Gündüz, çevreyi korumak, sürdürülebilir kılmak, geliştirmek ve var olan çevre kirliliğini önlemek için çalışmalar yapmak amacıyla SÜÇEV’i kurduklarını belirterek, “Öncelikli olarak Konya’mızın çevre sorunlarının durum tespiti için anket çalışması yapacağız. Anketten çıkacak görüş ve önerilerden faydalanarak Konya'nın çevre sorunlarını masaya yatıracağımız bir çalıştay gerçekleştireceğiz. Derneğimizin yapacağı faaliyetlere Meram Belediyesi'nin de desteğini bekliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

SÜÇEV'e başarılar dileyen Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı ise, belediye olarak farklı kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaparak bugüne kadar güzel çalışmalara imza attıklarını kaydederek, “SÜÇEV ile de ortak projeler gerçekleştirebiliriz. Belediye olarak Meram'ın yeşil dokusunu korumak ve güçlendirmek için büyük gayret gösteriyoruz. Bir taraftan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla daha modern bir şehir için gayret gösterirken, diğer yandan da yaptığımız tüm konut hamlelerinde yaklaşık yüzde 80 oranında yeşil alan ayırıyoruz. Her yıl onlarca yeni park yapıyoruz ve on binlerce fidanı da toprakla buluşturuyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: