"Suçsuz Yarınlar İçin Fidan Dik" Projesi

 İskenderun'da savcı ve denetimli serbestlikten faydalanan 30 yükümlü, "Suçsuz Yarınlar İçin Fidan Dik" projesi kapsamında fidanları toprakla buluşturdu.

İskenderun'da savcı ve denetimli serbestlikten faydalanan 30 yükümlü, "Suçsuz Yarınlar İçin Fidan Dik" projesi kapsamında fidanları toprakla buluşturdu. İskenderun Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Orman İşletme Şefliği'nin hazırladığı proje çerçevesinde, ilçeye bağlı Aşkaybeyli köyünde fidan dikim töreni düzenlendi. İskenderun İnfaz Savcısı Zeynel Abidin Ulu, törendeki konuşmasında, orman varlığının artırılmasında denetim serbestlik yükümlülerinin de katkı sağlamasını amaçladıklarını belirterek, projeyle sosyal sorumluluk bilinci oluşturmayı ve fidan dikme alışkanlığı kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. Ulu'nun konuşmasından sonra savcı ve yükümlüler fidan dikti. Etkinliğe, cumhuriyet savcıları, İskenderun Denetim Serbestlik Müdürü Ferudun Kaymak, M Tipi Açık ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Bayram Bozan, Orman İşletme Şefi Mahmut Menziletoğlu, İnfaz Müdürü Hamdi Dasdemir, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personeli ve denetimli serbestlik yasasından faydalanan 30 yükümlü katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: