'Su'dan Sebeple Akrabasını Öldürdü

Adana’nın Pozantı ilçesinde bahçe suyu nedeniyle çıkan kavgada bir kişi akrabasını kürekle öldürdü. Pozantı'ya bağlı...

Adana’nın Pozantı ilçesinde bahçe suyu nedeniyle çıkan kavgada bir kişi akrabasını kürekle öldürdü.

Pozantı'ya bağlı Yukarı Belemedik köyünde Sadık Uludağ (66) ile akrabası İsmail Uludağ (45) bahçe suyu nedeniyle tartıştı. Daha önce de bu tür sorunlardan dolayı aralarında husumet olduğu belirtilen iki şahıs arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. İsmail Uludağ elindeki kürekle Sadık Uludağ’ın önce bacaklarını sonra kollarını daha sonra da kafasını parçaladı. Olaydan sonra kaçarak dağa saklanan Uludağ, telefon sinyallerini takip eden jandarma ekipleri tarafından bir ağacın altında yatarken yakalandı.

Reklam
Reklam

Olay yerinde tatbikat yaptırılan Uludağ, akrabasını nasıl öldürdüğünü soğuk kanlılıkla anlattı. Olaydan sonra yakalanmamak amacıyla değil, köyden iki kişiyi daha öldürmek için saklandığını söyleyen Uludağ, yaptığından pişman olmadığını belirtti. Jandarma tatbikat alanında geniş güvenlik önlemi alırken köylü arasında zaman zaman tartışmalar yaşandı. Pozantı Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz