Sudanlı Gençler Osmangazi’yi Ziyaret Etti

AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları ve Osmanlı Eğitim ve Kültür Derneği’nin davetlisi olarak Türkiye’ye gelen...

AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları ve Osmanlı Eğitim ve Kültür Derneği’nin davetlisi olarak Türkiye’ye gelen Sudanlı gençler Osmangazi Belediyesi’ni ziyaret etti.

Güney Sudan’ın iktidar partisi Milli Kongre Partisi’nin gençlik kolları üyelerinden oluşan 11 kişilik heyet, ilk Osmangazi Belediyesi su kayağı tesisleri SukayPark’ta başkan yardımcılar Halil Döner ve Hasan Hüseyin Erdönmez tarafından ağırlandı. Öğle yemeğinde misafirleri ile bir araya gelen başkan yardımcıları Döner ve Erdönmez, konukları ile fikir alışverişinde bulundu.

Reklam
Reklam

Sudanlı gençler, Sukaypark’ın ardından Osmangazi Belediyesi merkez binada Başkan Vekili Recep Koygun tarafından kabul edildi. Konuk heyeti kabulünde konuşan Başkan Vekili Koygun, karşılıklı iyi niyet çerçevesinde gerçekleştirilen bu tür ziyaretlerin ülkeler arası dostluk ve kardeşlik ilişkilerinin gelişmesine büyük katkı sağladığını söyledi. Koygun, “Türkiye’de iktidar partisi olan Ak Parti gençlere çok büyük önem veriyor. Gençler için ayrı kontenjanlar oluşturuyor. Siyaset hayatına atılmak isteyen gençler de, gençlik kollarını basamak olarak kullanıyor. Ben de böyle gençlik kolları kontenjanından faydalanmış birisiyim” dedi.

Misafir heyete refakat eden AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları Başkanı Ali Said Adiloğlu, Sudan Milli Kongre Partisi üyesi gençlerin AK Parti’nin yerel yönetimler konusunda yürüttüğü çalışmaları inceleyip ülkelerinde uygulamak istediklerini söyledi. Adiloğlu, “Sudan’dan gelen arkadaşlarımız, yaklaşan yerel seçimler öncesi, partimizin yerel yönetim çalışmalarını yakından inceliyor. Ziyaret ettikleri yerler de belediyeleri ziyaret ederek, yerel yönetimlerin çalışmalarını yakından görme fırsatı buluyor” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: