SÜ'de Güvenlik Görevlilerine Başarı Sertifikası

Selçuk Üniversitesi (SÜ) ve Konya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen "Hizmet İçi Eğitim Semineri" kapsamında eğitim alan üniversite bünyesindeki

Selçuk Üniversitesi (SÜ) ve Konya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen "Hizmet İçi Eğitim Semineri" kapsamında eğitim alan üniversite bünyesindeki 180 güvenlik görevlisine, sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, törende yaptığı konuşmada, Koruma ve Güvenlik Teşkilatı'nın hizmet içi eğitimlerinin son derece önemli olduğunu belirtti.

Üniversiteye gelen misafirlerin güzel izlenim edinmelerinde güvenlik görevlilerin büyük önemi olduğunu dile getiren Gökbel, "Bu yüzden bu eğitime ayrı bir önem verdik. Aldığınız eğitimin bundan sonra üniversitemizi daha iyi temsil edecek noktaya gelmeniz için sizlere destek olacağına inanıyorum. Eğitimlerin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından, 180 güvenlik görevlisine sertifikaları Gökbel, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tahir Akgemci, Prof. Dr. Mustafa Şahin, Konya Emniyet Müdür Vekili Erkan Küçük, Genel Sekreter Fazilet Uyar, Selçuk Tıp Fakültesi Başhekimi Doç. Dr. Yaşar Şen, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

Muhabir: Muhammed Boztepe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: