Suğla Gölü'nde Denetimler Arttı

Seydişehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Suğla Gölü’nde kaçak avlanmaya göz açtırmıyor.

Seydişehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Suğla Gölü’nde kaçak avlanmaya göz açtırmıyor. İlçe, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ünüvar, gazetecilere yaptığı açıklamada, denetimlerle tatlı su balık türlerini korumayı amaçladıklarını söyledi. Kaçak avlanmayı önlemek için kontrollerin artırıldığına dikkati çeken Ünüvar, "Gölde balık türleri azalıyor. 15 Mart-15 Haziran'a kadar gölde avlanma olmayacak. Balık avcılarımızı bu tarihler arasındaki yasaklara uymaları konusunda uyarıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: