Süha Sidal: “ozan İpek’i Kim İstemez?”

Bursaspor’un teknik menajeri Süha Sidal, kadro dışı bırakıldıktan sonra Mersin İdmanyurdu’na kiralık gönderilen Ozan İpek...

Bursaspor’un teknik menajeri Süha Sidal, kadro dışı bırakıldıktan sonra Mersin İdmanyurdu’na kiralık gönderilen Ozan İpek ile ilgili olarak, “Ozan İpek’i kim istemez? Milli takımın bile Ozan İpek’e ihtiyacı var” dedi.

Yeşil-beyazlı ekibin teknik menajeri Süha Sidal, antrenman sahasında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Hafta sonu oynayacakları Kasımpaşa maçını değerlendiren Sidal, “İki tane önemli maçımız var. Biri Kasımpaşa diğeri Beşiktaş. Bu iki karşılaşma Avrupa hedefimiz doğrultusunda çok önemli. Mümkün olduğunca ligi üst sıralarda tamamlamayı hedefliyoruz. Kasımpaşa maçı bu hedeflerimizin ilk ayağı. Sakatlarımız iyileşti. İnşallah iyi bir maç olur” diye konuştu.

Reklam
Reklam

“GÖZÜMÜZE ÇARPAN 2-3 OYUNCU VAR”

Milli takım maçları için verilen arada U20 Dünya Şampiyonası’nın Afrika ayağı için Cezayir’e gittiğini ifade eden Sidal, “Daha önceden gidip oradaki takımları ön izleme yapalım dedik. Takımımız için faydalı oldu. Genel olarak gözlemlerde bulunduk. İki üç tane gözümüze çarpan çok enteresan oyuncular var. Bunlar rapor doğrultusunda kulübümüzün arşivine koyacağız. Bunlara şimdi el atarsanız maliyeti ucuz oluyor. Daha sonra ulaşılmayacak maliyetlere geliyor. Doğal olarak alamıyorsunuz” şeklinde konuştu.

“OZAN İPEK’İ KİM İSTEMEZ?”

Bursaspor’dan kadro dışı bırakıldıktan sonra Mersin İdmanyurdu’na kiralık gönderilen ve orada da kadro dışı kalan Ozan İpek hakkında görüşlerini aktaran teknik menajer Sidal, “Buradaki karar merceği Ozan İpek’in kendisi. Ozan’ın ben ‘Bursaspor’da oynayacağım’ diye karar vermesi gerekiyor. Hepimiz istiyoruz. Ozan İpek’i kim istemez? Bugün milli takımın bile Ozan İpek’e ihtiyacı var. Ozan İpek hazır bir kafa ile geldikten sonra her takımda rahat oynar. Burada ki top Ozan İpek’te. Ben burada simge oldum ve devam edeceğim diyen Ozan İpek’e kapımız her zaman açık” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Kendisi ile görüşme yapmadığını ifade eden Sidal, “Bu hafta hem menajeri hem de kendisi ile görüşme yapıp, konuyu şekillendireceğiz” dedi.

“ENES’E İMZA ATTIRMAK İSTİYORUZ”

Yeşil-beyazlıların U16 takımında forma giyen ve attığı goller ile özellikle İngiliz kulüplerin takibine giren Enes Ünal ile ilgili de açıklamalarda bulunan Sidal, “Enes ve babası Bursasporlu. Mesut kardeşimiz belirleyici olacak. Sadece Enes değil Türk futbolunun. Mesut kardeşimizin de oğluna imza attıracağını inanıyorum. Buradan profesyonel olarak giderse kulübümüze faydası olacak. Türkiye’de de gelişimini tamamlayabilir. Ben Enes’in Bursaspor’da profesyonel sözleşme imza atacağına inanıyorum. Gelecek bizim. Enes’e imza attırmak istiyoruz. Sonuçta Enes’in burada olmasını Enes’te babası da istiyor” diye konuştu.

“FİZİKSEL ŞARTLAR UYARSA ANTALYA’DA KAMP YAPACAĞIZ”

Kiralık oyuncular ile ilgili de görüş bildiren Sidal, “Kiralık oyuncular noktasında da teknik heyetimiz ve hep beraber oturup karar vereceğiz. Bursaspor’un menfaatleri doğrultusunda karar vereceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Mersin ve Antalya maçları arasında Antalya’da kamp yapmayı istediklerini kaydeden Sidal, “Oradaki fiziksel şartların şekillenmesi halinde orada kamp yapabiliriz” ifadelerini kullandı.

“2-3 SENE İÇİNDE ÇOK FARKLI YILDIZLAR OLACAK”

Gelecek sezonki transferler ile ilgi olarak ise Sidal, “Tribünde bir pankart var ‘2. şampiyonlar Vakıfköy’den çıkacak’ diye. Yıldız oyuncunun alınıp ta oynama garantisi yok. Yıldız oyuncu diye alıp ta kulübümüzü sıkıntıya sokacağımıza. Kulüpleri borçlandırmamak lazım. Bu kulübün geliri giderleri belli. Enes, Batuhan Oğulcan bunlar hep yıldız. İllaki yıldız mı alalım? Bana göre gerek yok. Yıldız transferi riskli. Takım içerisinde yıldızlarımız söz konusu. Dünya kulüpleri bizim oyuncularımızın peşinde. Bunları görürsek iki üç sene içinde çok farklı yıldızlar takımda olacak” açıklamasında bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz