Şuhut'ta Arı Yetiştiriciliği Eğitimi

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde Halk Eğitim Müdürlüğü ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü işbirliği ile...

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde Halk Eğitim Müdürlüğü ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü işbirliği ile Arı Yetiştiriciliği eğitimi verildi. Kurs sonunda 79 kursiyer sertifikalarını aldı.

80 saatlik kurs sürecinde 79 kursiyere arı yetiştiriciliği hakkında Veteriner Hekimler Ersan Şahinoğlu, Buğra Eberliköse ve İlker Bilgili tarafından eğitim verildi. Kursu başarı ile tamamlayan kursiyerler Şuhut İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde düzenlenen tören ile Arıcılık Sertifikalarını aldı.

Reklam
Reklam

Şuhut Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Arıkan, "Arıcılık ile ilgili açmış olduğumuz kursa vatandaşlarımızın yoğun ilgi göstermesi bizleri memnun etti. Önümüzdeki haftalarda Süt Sığırcılığı ile ilgili yeni bir kurs daha açacağız" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz