Şuhut'ta Memurların İş Bırakma Eylemi

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde Kamu-Sen ve KESK ilçe temsilcilikleri tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen eylemde memurlar hükümeti...

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde Kamu-Sen ve KESK ilçe temsilcilikleri tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen eylemde memurlar hükümeti son yapılan zam teklifleri ile ilgili protesto etti. Zaferyolu İlköğretim Okulu'nda toplanan sendika üyeleri, ellerinde pankartlar ve sloganlar eşliğinde Atatürk Anıtı'na kadar yürüyüş yaptı.

Atatürk Anıtı'nın önünde toplanan kalabalık, burada bir basın açıklaması yaptı. Grup adına basın açıklamasını okuyan Türk Eğitim-Sen Şuhut İlçe Temsilcisi Ali Samsa, "Öğretmenlerimiz, işyerlerinde yaşadıkları sorunların çözülmesini beklerken; aylarca çalışıp, günlerce müzakere ettiğimiz taleplerimizin neredeyse hiçbirinin dikkate alınmadığını görünce büyük bir hayal kırıklığı yaşamışlardır" dedi.

Reklam
Reklam

Eğitim-Sen Şuhut İlçe Temsilcisi Cengiz Sarıkoç ise, hükümetin, kamu emekçileri ile dalga geçtiğini söyledi. Sarıkoç, taleplere kulak tıkamaya devam eden hükümete karşı toplandıklarını belirtti.

Grup basın açıklamasının ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz