Şükrüpaşa Vakfı Kermesi Açıldı

Şükrüpaşa Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından, geliri öğrencilerin yararına kullanacağı kermesin açılışı Rüstempaşa Kervansaray’ında yapıldı.Kermesin...

Şükrüpaşa Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından, geliri öğrencilerin yararına kullanacağı kermesin açılışı Rüstempaşa Kervansaray’ında yapıldı.

Kermesin açılışını, Edirne Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, AK Parti İl Başkanı Müjdat Kahve ve Arda Özel Eğitim AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sezgin dua eşliğinde birlikte yaptılar.

Şükrüpaşa Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Ahmet Yıldırım kermeste el emeği göz nuru birçok işlemeli el işlerinden, yiyecek ve içeceklerin olduğunu belirtti. Yıldırım, kermesten elde edilecek gelirin üniversite öğrencilerinin yararına kullanılacağını dile getirerek, “kermesimiz bir hafta boyunca halkımıza açık olacak. Tüm Edirne halkını kermesimize davet ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Açılışın ardından Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan ve Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan kermeste gezerek birer işlemeli havlu aldılar. Kermes Rüstempaşa Kervansaray’ında bir hafta açık kalacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: