Şükür! Geldiler...

AK Parti Gümüşhane Milletvekili DOÇ. DR. Kemalettin Aydın, Köse Havaalanı'nın hizmete açılması için yürütülen çalışmalar ve son durum hakkında açıklamalarda bulundu.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili DOÇ. DR. Kemalettin Aydın, Köse Havaalanı'nın hizmete açılması için yürütülen çalışmalar ve son durum hakkında açıklamalarda bulundu.

23. Ve 24. Dönem Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın Konu İle İlgili Açıklamasında 23. Dönem Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Yahya Doğan Ve Köse Belediye Başkanımız Şerif Aygün’ün Yoğun Çalışmaları İle Aşama Kaydedilmiş Olan Köse Havaalanının Hizmete Açılması İçin 23. Dönemden Günümüze Ve 24. Dönem Seçimlerinde Ve Sonrasında Hemşehrilerimizin Yoğun Talebini Karşılamak İçin Memleketimize Kazandırılması Gerektiği Konusunda Yüksek Mesailer Harcadığımız, İlgili Bakanlık Ve Genel Müdürlükler İle Yakın Takiplerimizi Aralıksız Sürdürdüğümüz Havaalanımızın Hizmete Açılması İçin Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın Direktifleri İle, Bakanlık Yetkililerinden Oluşan Bir Heyet Havaalanımızı Yerinde İncelemek, Etüt, Fizibilite Ve Proje Çalışmalarında Bulunmak İçin Bugün Gümüşhane’ye Geldi.

Reklam
Reklam

Gümüşhanemizin Refahının, Huzurunun, Kalkınmışlığının Artması, Son Yıllarda Yakalamış Olduğu İstikrarın Sürdürülmesi Ve Başarı İvmesinin Hızla Daha Da Yükseklere Çıkarılması İçin Memleketimizin Özlemlerini Hayata Geçirmek Üzere Çıktığımız Yolda, Ak Parti Hükümetimizin Destekleri İle Hamd Olsun Ki Hizmet Kervanımız Her Geçen Gün Süratlenerek Ve Hayalleri Gerçeğe Dönüştürerek Yoluna Devam Etmektedir.

Gümüşhanemizin Ve Bölgemiz İnsanlarının Yıllardır Dillerinde, Gönüllerinde, Özlemlerinde Olan Birçok Hizmet Son Yıllardaki Yoğun Çalışmalar İle Hayat Bulmuştur Ve Bulmayada Devam Etmektedir Bu Bilinç, İnanç Ve Güven İle Yürüttüğümüz Çalışmalarımızdan Olan Ve Milletvekilliğimizin İlk Gününden İtibaren Sürekli Takip Etmekte Olduğumuz Köse Havaalanımızın Hizmete Açılması İçin Görüşlerimizi Ve Düşüncelerimizi Paylaştığımızda Yoğun Hassasiyet Gösteren Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım’da Gümüşhane’mizin Havaalanına Nasıl İşlerlik Kazandırabiliriz Düşüncesi İle İlgili Genel Müdürlüklerine Talimatlar Vermişlerdir Ve Bizlerde Bu Süreçlerde Temaslarımızı Sürdürmeye Devam Etmekteyiz.

Reklam
Reklam

Son Olarak Tüm Bu Çalışmaların Bir Ürünü Olarak İlimize Ulaştırma Bakanlığımız Tarafından Bir Heyet Gönderilmiş Ve İnceleme Çalışmalarına Başlanmış, Sayın Valimiz Yusuf Mayda İle De Konunun Ehemmiyeti Üzerinde Görüşmelerde Bulunmuşlardır.

Bizde Bölge Milletvekilleri Olarak Gümüşhane Milletvekilimiz Sayın Feramuz Üstün Ve Bayburt Milletvekilimiz Sayın Bünyamin Özbek Bey İle Birlikte Bölgemizin Kalkınması Ve Havaalanımızın İşlerlik Kazandırılması İçin Yoğun Çalışmalarımızı Sürdürmeye Devam Edeceğiz, Konuyu Gündemden Düşürmeden Hayata Geçirilmesi İçin Her Türlü Temaslarda Bulunacağız İnşallah Gümüşhane’mizin Ve Bölgemizin Bir Rüyasını Daha Hayata Geçirmesine Birlikte Şahitlik Etmekte Nasip Olur.

Havaalanımızın İlk Çalışmalarına Başlanmasında, Gündeme Gelmesinde, İnşaatı Aşamasında Görev Alan Ve Bugüne Kadar Emek Harcayan Tüm Siyasetçilerimize Ve Hemşehrilerimize Gösterdikleri Çaba Nedeniyle Teşekkür Ederiz.

Tüm Çalışmalarımızda Üstün İlgi Ve Alaka İle Konuya Yaklaşan Ve Özellikle Gümüşhane Havaalanının Hayata Geçirilmesi İçin Mesai Harcayan Sayın Bakanımız Binali Yıldırım’a Ve Ülke Ekonomisinin Üstün Başarı İle Yönetilip, Milletimizin Eşsiz Hizmetler İle Buluşmasını sağlayan Gümüşhane’mize her daim önem gösteren Dünya Lideri Saygıdeğer Başbakanımıza hemşehrilerim ve şahsım adına şükranlarımı iletiyorum dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz