Sulakyurt Halk Eğitim Merkezi'nden Aşure İkramı

Kırıkkale'ye bağlı Sulakyurt ilçesinde kurum amirleri ve vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.Sulakyurt Halk Eğitim Merkezi'nin Konferans...

Kırıkkale'ye bağlı Sulakyurt ilçesinde kurum amirleri ve vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.

Sulakyurt Halk Eğitim Merkezi'nin Konferans Salonu'nda düzenlen aşure ikramına, Garnizon Komutanı Vekili Mahmut Erdem, İlçe Emniyet Amiri Bülent Certoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarda görev yapan müdür ve çalışanlar ile okul müdürleri, öğretmenler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Sulakyurt Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Pekdoğan, düzenlenen aşure yemeğinin kişiler arasında toplumsal bir dayanışma olması açısından büyük önem taşıdığını ifade ederek, aşure yemeğinde emeği geçen kursiyerlere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Pekdoğan, "İlçemizde her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz aşure yemeğine bu yıl da geniş bir katılım oldu. Davetimize icabet ederek yemeğimize katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederim. Aşure yemeği vesilesiyle aramızdaki kaynaşma ve dosluklar daha da pekişmiş oldu. Kursiyerlerimiz tarafından gerçekleştirdiğimiz bu tür etkinliklerimiz daha sonraki yıllarda da devam edecektir'' şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz