Sulanmayan arazi kalmayacak

DSİ’nin Çorum’a yaptığı yatırımlar ve bu yatırımların son durumları hakkında geniş kapsamlı bir toplantı düzenlendi.

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından dün Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu’nda bir toplantı düzenlendi. Düzenlenen bu toplantıda DSİ’nin Çorum yatırımları ele alındı. Toplantıya Vali Vekili Hacı Osman Ebiloğlu, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Salim Uslu, AK Parti Milletvekili Cahit Bağcı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akça, Amasya Orman Bölge Müdürü Ahmet Ceylan, DSİ Bölge Müdürü Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Eker, bölge müdür yardımcıları ve çeşitli kurum müdürleri katıldı.

Reklam
Reklam

Vali Vekili Hacı Osman Ebiloğlu’nun konuşmasıyla başlayan toplantıda ardından ise, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akça konuştu. Daha sonra sırasıyla Milletvekilleri Dr. Cahit Bağcı ve Salim Uslu’da konuşurken, protokol konuşmalarının ardından bölge müdürleri çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Konuşmaların ardından diğer bölüm ise basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: