Süleyman Hurma, Sezon Sonunda Görevini Bırakıyor

KAYSERİ (AA) - Kayserispor genel menajeri Süleyman Hurma, sezon sonunda biten sözleşmesini yenilemeyerek, kulüpten ayrılacağını açıkladı.

KAYSERİ - Kayserispor genel menajeri Süleyman Hurma, sezon sonunda biten sözleşmesini yenilemeyerek, kulüpten ayrılacağını açıkladı. Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden açıklama yapan Hurma, şunları kaydetti: "Yazdığım veda mektubunda sanırım eksik kalan veya tam anlaşılamayan hususlar olmuş. Ben, kendi rızam ve isteğimle, sezon sonu biten sözleşmemi yenilemeyeceğimi tekrar, açık ve net olarak bildirmek isterim." Kayserispor'un resmi internet sitesinde bugün bir veda mesajı yayımlayan Hurma, sarı-kırmızılı kulüpte 9 sezon süresince yaptığı çalışmalardan bahsetmiş, ve bu sürede kendisine destek olanlara teşekkür etmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz