Süleyman Seba'da flaş gelişme

Beşiktaş’ın efsane başkanlarından Süleyman Seba’nın yoğun bakıma alındığı açıklandı.

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın tedavisine Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde devam ediliyor. Seba'nın sağlık durumu genel olarak iyi.

Geçen hafta Ankara'ya götürülen Süleyman Seba, Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde bir operasyon geçirmişti.

Doktorları Seba'nın tedavisine hastanede devam edilmesi gerektiği yönünde görüş bildirmişti. Yaklaşık 1 haftadır hastanede olan Seba'nın sağlık durumu genel olarak iyi. Seba bu sabah kahvaltı sonrası küçük bir yürüyüş yaptı.

Beşiktaş Onursal Başkanı'nın taburcu edileceği tarihe doktorları karar verecek.

Reklam
Reklam

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü ve Seba'nın yeğeni Tayfur Havutçu, efsane başkanın yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü söyledi.

Havutçu, Süleyman Seba'nın solunum yollarındaki enfeksiyondan dolayı rahatsızlık yaşadığını belirterek, "Bugün biraz daha iyi. Gerçekleştirilecek kontrollerin ardından durumu belli olacak" dedi.

Fenerbahçe Kulübü'nden Seba'ya "geçmiş olsun" mesajı

İstanbul tedavisi süren Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, "GATA'da tedavi görmekte olan Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Sayın Süleyman Seba'ya geçmiş olsun der, bir an önce sağlığına kavuşmasını dileriz" denildi.

İnternet sitesinde ayrıca Süleyman Seba ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın birlikte çekilen bir fotoğrafına da yer verildi.

Anahtar Kelimeler: