Süleyman Seba'nın favorisi Fenerbahçe

SAKARYA (İHA) - Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, Turkcell Süper Ligi'nde şampiyonluk için Fenerbahçe'nin daha avantajlı olduğunu söyledi.

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile birlikte Sakarya Üniversitesi'nin Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen ödül törenine katılmak üzere geldiği Adapazarı'nda, son haftaya aynı puanla giren Fenerbahçe ile Galatasaray'ın şampiyonluk şansı ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Süleyman Seba, son haftaya aynı puanla giren her 2 takımdan Fenerbahçe'nin daha avantajlı olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise, Turkcell Super Ligi'nin son haftasında Pazar günü deplasmanda oynayacakları Galatasaray maçını kazanarak UEFA Kupası'na katılmak istediklerini belirtti. Galatasaray maçı ile ilgili basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruları yanıtlayan Ertuğrul Sağlam, "Şunu huzur içerisinde söylüyorum ki, Allah'a şükür son maçımızda Galatasaray şampiyonluk mücadelesi verirken, bizim de bu maçı kazanmamız için çok değerli bir sebebimiz var. Çünkü ülkede bu tür maçlarda oynadığınız zaman 'para aldı' oynamadığınız zaman 'maçı sattı' gibi çok basit değerlendirmeler yapıyorlar. O bakımdan bu tür söylentilerden uzak kalacağımız için çok mutluyuz. Galatasaray ne kadar şampiyon olmayı istiyorsa, biz de o kadar UEFA Kupası'na katılmayı istiyoruz. Sahaya çıkıp Ali Sami Yen'de Galatasaray'ı yenmekten başka bir şansımız yok. Son 2 haftada ortaya koyduğumuz oyun anlayışını, felsefesini sahaya yansıtırsak UEFA Kupası'na giden takım Kayserispor olacaktır" dedi.

Reklam
Reklam