Süleyman Soylu Sakarya’da

AK Parti Sakarya Siyaset Akademisi’nde deneyimlerini paylaşmak üzere Sakarya’ya gelen AK Parti Ar-Ge’den Sorumlu Genel...

AK Parti Sakarya Siyaset Akademisi’nde deneyimlerini paylaşmak üzere Sakarya’ya gelen AK Parti Ar-Ge’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

AK Parti Ar-Ge'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu; AK Parti Siyaset Akademisi’ne katılmadan önce İl Başkanı Recep Uncuoğlu, MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek ve teşkilat üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediyesi’ne gitti.

Ziyaretle ilgili kısa bir değerlendirme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sayın Genel Başkan Yardımcımızı ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduk. Hizmet çıtasını daha da artırarak tüm teşkilatımızla birlikte şehrimiz ve ülkemiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Toçoğlu, günün anısına Soylu’ya üzerinde Sakarya’nın kültür ve tarihinde önemli yere sahip yapıların motiflerinin yer aldığı minyatür eser takdim etti.

Süleyman Soylu, daha sonra AK Parti Sakarya Siyaset Akademisi’ne katılmak üzere Büyükşehir Belediyesi’nden ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: