Süleymaniye Caddesi’ne Dekoratif Çehre

Ramazan ayında da yol çalışmalarında hız kesmeyen İlkadım Belediyesi, Süleymaniye Caddesi'ni dekoratif taşlarla süsledi.İlkadım Belediyesi...

Ramazan ayında da yol çalışmalarında hız kesmeyen İlkadım Belediyesi, Süleymaniye Caddesi'ni dekoratif taşlarla süsledi.

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezindeki yolları daha modern hale getirmek adına yol yapım ve parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Her yönüyle kulanım avantajlı ve ekonomik olan kilitli parke taşlarını 19 Mayıs Mahallesi Süleymaniye Caddesi’ne değişik motif ve desenlerde nakış gibi işleyen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki cadde ve sokaklara yeni yüzüne kavuşturmak için çalışmalarına gece gündüz devam ediyor.

Reklam
Reklam

İlkadım ilçesinde daha etkin hizmet edebilmek ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı sokakları en ince ayrıntısında kadar yenilediklerini ifade eden Fen İşleri Müdürü Cemil İçel, "İlkadım ilçemizin modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için sürdürdüğümüz çalışmalarımız süratle devam etmektedir. Şehrin gelişip modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç bulunan bölgelerde kaldırım, baskı beton, kilitli parke taş, asfalt ve yama çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Çalışmalarımızdan dolayı sürücülerimize, esnafımıza ve vatandaşlarımıza rahatsızlık veriyor olabiliriz. İlkadım Belediyesi olarak yapacağımız çalışmalar sırasında çalışan ekiplerimize biraz sabır göstermelerini bekliyoruz. Hedefimiz altyapı sorunu olmayan, modern, çağdaş bir sokak ve caddeleri halkımızın hizmetine sunmaktır" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: