Sultan Ahmet Değil Balıklıgöl

Sultan Ahmet Değil Balıklıgöl

Şanlıurfa’da hafta sonu yurdun dört bir yanından gelen turistler Balıklıgöl’ü ve tarihi mekanları ziyaret ederken bu alanlarda oluşan yoğun araç trafiği ve kalabalık görenleri hayrete düşürdü.

Göbeklitepe, Soğmatar, Balıklıgöl, Hz. Eyüp sabır makamı, Haleplibahçe Mozaikleri, Harran, Halfeti gibi birçok tarihi ve turistik mekana sahip olan Şanlıurfa hafta sonları turist akınına uğruyor. Günü birlik turistlerin dışında yılda 500 bin turistin ayak bastığı kentte hafta sonları inanılmaz manzaralar ortaya çıkıyor.

Reklam
Reklam

TURİZM CENNETİ URFA

Özellikle hafta sonlarını Urfa’da geçirmek isteyen yerli yabancı turistler Balıklıgöl’e akın ediyor. Binlerce vatandaşın akınına uğrayan Balıklıgöl çevresinde oluşan araç trafiği ise görenleri hayrete düşürüyor. Hafta sonunda Haleplibahçe ve Balıklıgöl’de çekilen bu görüntüler Şanlıurfa’ya günü birlik binlerce turistin geldiğinin en büyük kanıtı olarak ta ortaya çıkıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: