Sultan Alparslan Koleji, Azerbaycan Başkonsolosu Süleymanov'u Ağırladı

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji öğrencileri, ‘Türk Dünyası Toplulukları Haftası’ etkinlikleri çerçevesinde Azerbaycan Başkonsolosu Ayhan...

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji öğrencileri, ‘Türk Dünyası Toplulukları Haftası’ etkinlikleri çerçevesinde Azerbaycan Başkonsolosu Ayhan Süleymanov’u ziyaret etti.

Ziyarete, Kolej Müdürü Fatih Akaslan ve yardımcısı Fahri Esen ile 6. sınıf öğrencileri katıldı.
Kolej Müdürü Akaslan, öğrencilerinin ziyareti değerlendirerek Başkonsolos Süleymanov’a belirli aralıklarda çıkardıkları Cemre dergisinden bahsettiklerini ve röportaj yapma teklifinde bulunduklarını aktarak Başkonsolos Süleymanov’un ise öğrencilerinin sorularını içtenlikle cevapladığını söyleyerek ayrıntıların dergilerinde yayınlanacağını vurguladı.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin, öz geçmişi, Türk tarihi ve Azerbaycan-Türkiye ilişkileri hakkındaki çeşitli sorularına içtenlikle cevap veren Süleymanov, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrencilerden okul hakkında bilgi aldı.

Esen, Türk Dünyası Toplulukları haftasının ve Nevruz’un Türkiye’ye ve tüm dünyaya huzur getirmesini dileyerek, Başkonsolos Süleymanov’a tablo hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: