Sultan Alparslan Koleji Velileri, Okumaya Devam Ediyor

Sultan Alparslan Koleji öğrencilerine kazandırdığı “kitap okuma” alışkanlığını velilerine de kazandırmak amacıyla başlattığı kampanya çerçevesinde,...

Sultan Alparslan Koleji öğrencilerine kazandırdığı “kitap okuma” alışkanlığını velilerine de kazandırmak amacıyla başlattığı kampanya çerçevesinde, “3.Veli Kitap” sınavını yaptı.

Her zaman öğrencilerini sınava motive eden veliler, bu defa kendileri sınav heyecanını yaşadı. Okul rehber öğretmeni Hacer Çelik: “Kitaplar karşılaşacağımız her durumda bize yollar gösterirler. Rehberlik ile ilgili kitaplar da çocuk eğitiminde karşılaştığımız zorluklar da bize yol gösterirler. Velilerimiz de başucu değerinde ki bu kitaplarla karşılaştıkları zorlukları aşıyorlar” dedi.

Reklam
Reklam

Sınavda; 1.Funda Tokucu, 2.Nermin Gündüz, 3.Seyit Murat Kafalı oldu. Dereceye giren velilere plaket verildi. Sınava katılan tüm velilere Okul Müdürü Fatih Akaslan tarafından başarı belgesi verildi.

Okul müdürü Fatih Akaslan, eğitimin sacayağının bir tanesini de velinin oluşturduğunu kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: