Sultan Alparslan Koleji Velileri Yarıştı

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji bayan velilerine yönelik mantı ve eğlence programı düzenledi. Sosyal aktivitelerin...

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji bayan velilerine yönelik mantı ve eğlence programı düzenledi.

Sosyal aktivitelerin kısıtlı olması ve kış şartlarının da zor geçtiği Kars'ta velilerine alternatifler sunan Sultan Alparslan Koleji, faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Anasınıfı ve ilkokul bayan velilerine düzenlenen programla velilere önce mantı ikramı yapıldı.

Mantı ikramı sonrasında düzenlenen etkinlikte kıyasıya yarışan veliler; çuval yarışı, çorap katlama, elma yeme, patates soyma, mumyalama, sandalye kapmaca, balon patlatma gibi yarışmalarla keyifli dakikalar geçirdi. Sesine güvenen veliler de karaoke yarışmasıyla programa renk kattı. Yarışmayı kazanan veliler katılımcılardan bol alkış alırken, birincilere verilen gırgır, patates soyacağı, sarımsak rendesi, terlik, bitki çayı gibi komik hediyeler salondakileri gülümsetti.

Reklam
Reklam

Katılımın çokluğundan dolayı memnuniyetlerini ifade eden öğretmenler veli programlarının devamının geleceği müjdesini verdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: